POSTOPKI PRI VRAČILU BLAGA:

V kolikor niste zadovoljni z dostavljenim artiklom, oziroma ni zadostil vaših pričakovanj

(prevelik / premajhen, izdelek vam ni vam všeč…), nam le to morate v roku 8 dni od prejema artikla sporočiti, da boste artikel vrnili in ga nato najkasneje v roku 30 dni od prejema sporočila tudi vrniti na sedež podjetja.

Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v nepoškodovani originalni embalaži. Vrnjeno blago se mora nahajati v zaščitni kartonasti embalaži (enaka kot vam je bila poslana s strani podjetja).

Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Blago morate vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu na naslov: Cloudy d.o.o., Stegne 13 a, 1000 Ljubljana, Slovenija - s pripisom »Spletna prodaja«. Stroške vračila blaga krije kupec.

Prosimo vas tudi, da v celoti izpolnite obrazec za vračilo ali menjavo artikla in ga priložite k vrnjenemu izdelku.

Obrazec za zamenjavo / vračilo blaga lahko najdete TUKAJ.

V kolikor boste želeli vrnitev kupnine, vam bomo najkasneje v 10 delovnih dneh, na vaš račun nakazali celoten znesek kupnine, ki smo vam ga zaračunali na računu za ta artikel. V kolikor smo vam za vrnjeni artikel zaračunali poštnino, vam bomo vrnili tudi strošek poštnine, ki smo vam ga zaračunali ob nakupu.